Onze Partners

Onze partners Van Hulst

Bike Totaal Van Hulst helpt als BOVAG merkspecialist u graag met deskundig advies. Zo vindt u een fiets die bij u past. En ook na de koop staan wij als  BOVAG tweewielerbedrijf voor u klaar. Want met regelmatig onderhoud en deskundige reparatie blijft uw rijwiel in topconditie. Met een BOVAG fietsbedrijf kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Dé belangenbehartiger van 13,5 miljoen fietsers in Nederland!
Bij de Fietsersbond staat veilig fietsverkeer voorop en zij brengen dit breed onder de aandacht.
Tijdens de donkere dagen is de werking van uw verlichting essentiel om veilig te fietsen.
De Fietsersbond is dan ook onder andere in Leiden, Oegstgeest en Sassenheim aanwezig om Gratis uw fietsverlichting 
te repareren om veilig fietsen te promoten.
Wij (Bike Totaal van Hulst) supporten dit project en leveren extra technische ondersteuning voor de reparaties.
Voor alle diensten kunt u terecht op de website van de Fietsersbond. 

Bike Totaal Van Hulst draagt graag bij aan een beter milieu en hecht grote waarde aan duurzaamheid en hergebruik. Als fietsenwinkel ondersteunen wij daarom het Repaircafé Oegstgeest bij het repareren van de fietsen tijdens de bijeenkomsten.|
Waardevolle praktische kennis dragen wij over aan de bezoekers. Op deze manier leren wij de bezoekers hun fiets te repareren en te onderhouden. Samen met het Repaircafé maken wij hierdoor mensen enthousiast voor een duurzame samenleving.

Innovam is een Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (KBB). Een KBB heeft de wettelijke taak om voor het MBO voldoende leerbedrijven te werven en te erkennen.

Ook wij doen mee aan Beroep in Bedrijf. Als bedrijf vinden wij het belangrijk om jonge mensen in aanraking te laten komen met een bedrijfscultuur en dat zij een reëel beroepsbeeld vormen. Daarom kunnen van 2 t/m 6 november leerlingen bij ons binnen komen. Zo ontdekken zij welk vak of beroep hun belangstelling heeft. Daardoor kunnen zij een goede keuze maken voor het beroep dat bij hen past en voor een vervolgopleiding op het mbo. Voor aanmelden en meer informatie zie www.onsplatform.nl

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen